APRIL ) ( JUNI 2020

OVERSTEM KANKER KOOR

Door het Coronavirus wordt het lenteprogramma vervangen door een reeks online oefensessies. Instappen is op elk moment mogelijk. 

Info & inschrijven klik hier 

2021

CONCERT 

WORLD CHOIR GAMES

OUT OF THE VOICE BOX

Het geplande concert in het kader van World Choir Games Vlaanderen wordt verplaatst naar een later te bepalen datum in 2021. 

2020-2021

PROJECT

OVERSTEM KANKER ) ( STIL GROEIEN

Doorgroeiproject van OverStem Kanker met als uitgangspunt het 75e herdenkingsjaar van de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki. In die steden bevinden zich de Hibakujumoko, bomen die de nucleaire bommen hebben overleefd en al na amper drie maand weer tot bloei kwamen, in tegenstelling tot de pessimistische voorspellingen van toenmalige wetenschappers. De bomen zijn een symbool van hoop en levenskracht in relatie tot de negatieve en positieve aspecten van technologische evolutie. Stil Groeien verwerkt beeld- en geluidsopnames van de Hibakujumoku in een reizende tentoonstelling opgesteld als betreedbare audiovisuele installatie en ceremonieruimte. De toegankelijke tentoonstelling kan op aanvraag worden geactiveerd tijdens events door infosessies, sensibiliseringsactiviteiten, performances en concerten. Contacteer ons voor meer info. 

01/2021

EVENT

Winterklassen en event ihkv Gedichtendag 2021

WCG logo rond.jpg
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram